Boxspring in termijnen cinema

Vanaf 140.85 p/mnd Betaal in 6 termijnen

Categorie:
Heeft u een vraag over dit product?Mail onze klantenservice

Ontdek de Nieuwe Dimensie van Nachtrust en Entertainment met de Boxspring Cinema

Maak kennis met de toekomst van nachtelijk comfort gecombineerd met een eersteklas entertainmentervaring: de Boxspring Cinema. Dit innovatieve bed is uitgerust met een geavanceerd 7-zones pocketveringmatras, dat elke slaaphouding optimaal ondersteunt, verrijkt met een topmatras naar keuze uit comfortschuim, koudschuim, of traagschuim voor de ultieme aanpassing aan jouw lichaam.

In drie verfijnde kleuropties – Antraciet, Beige, en Zwart – biedt de Boxspring Cinema niet alleen premium comfort maar ook een esthetische aanvulling op je slaapkamerinterieur. Het bijzondere kenmerk? Een slim ontworpen voetbord met een ingebouwde tv-lift, waardoor je op elk gewenst moment kunt genieten van je geliefde films en tv-series zonder je comfortabele bed te verlaten.

Perfect voor de veeleisende consument die geen compromis wil sluiten tussen comfort en thuisentertainment. De Boxspring Cinema verandert je slaapkamer in een exclusieve entertainmenthub.

Betaalbaar gemaakt met een aantrekkelijke optie om in 6 termijnen te betalen, beginnend bij slechts 140,85 euro per termijn, maakt de Boxspring Cinema luxe toegankelijk voor iedereen. Elevate your bedroom experience with the Boxspring Cinema, waar topcomfort en entertainment elkaar kruisen.

Belangrijkste Eigenschappen:

  • Verfijnd 7-zone pocketveringsmatras met een personaliseerbare topper voor een perfecte slaap.
  • Beschikbaar in drie klassieke kleuren, ontworpen om elke slaapkamer te verrijken.
  • Voetbord met geïntegreerde tv-lift brengt entertainment naar het comfort van je bed.
  • Betaalgemak met flexibele termijnen, brengt de droom van luxe binnen bereik.

Boxspring Cinema – Fusioneren van Comfort en Entertainment op ongeëvenaarde wijze.

Kies uw afmeting

, , , , ,

Kies uw hoofdbord

,

Kies uw kleur

, ,

Kies uw topmatras

, ,