Boxspring in termijnen electric

Vanaf 199.15 p/mnd Betaal in 6 termijnen

Categorie:
Heeft u een vraag over dit product?Mail onze klantenservice

Beleef Ongeëvenaard Comfort met de Elektrisch Verstelbare Boxspring Electric

Stap in de wereld van luxe slaapcomfort met de innovatieve Boxspring Electric. Deze state-of-the-art elektrische boxspring tilt jouw slaapervaring naar een hoger niveau, dankzij de volledig elektrisch verstelbare hoofd- en voeteinden. Ontworpen om elke nacht te transformeren in een persoonlijke wellness-ervaring, biedt de Boxspring Electric jou de vrijheid om je ideale slaap- of leeshouding met slechts een druk op de knop in te stellen.

Elk detail van de Boxspring Electric is gericht op jouw comfort. Het bed is uitgerust met een geavanceerd 7-zones pocketveringmatras, aangevuld met een topmatras naar keuze uit comfortschuim, koudschuim, of traagschuim. Deze combinatie zorgt niet alleen voor optimale ondersteuning van je lichaam, maar ook voor een aanpasbaar comfort dat aan al je wensen voldoet.

Beschikbaar in drie elegante kleuren – Antraciet, Beige, en Zwart – biedt de Boxspring Electric een stijlvolle aanvulling op elk slaapkamerinterieur. Met zijn elektrisch verstelbare functies biedt dit bed de perfecte combinatie van luxe, comfort en functionaliteit.

Ideaal voor iedereen die op zoek is naar een bed dat aanpasbaarheid en comfort vooropstelt. De Boxspring Electric verandert elke slaapkamer in een persoonlijke ontspannings- en hersteloase.

Met aantrekkelijke betaalopties, waardoor je in 6 comfortabele termijnen kunt betalen vanaf slechts 199,15 euro per termijn, maakt de Boxspring Electric geavanceerde slaaptechnologie toegankelijker dan ooit. Gun jezelf de luxe van de Boxspring Electric en ervaar hoe jouw slaapervaring wordt geëlevateerd tot ongekende hoogtes.

Hoogtepunten:

  • Elektrisch verstelbare hoofd- en voeteinden voor persoonlijk comfort.
  • 7-zone pocketveringsmatras met een topmatras naar keuze voor de ultieme ondersteuning en comfort.
  • Verkrijgbaar in drie tijdloze kleuren die harmoniëren met elke slaapkamerdecor.
  • Flexibele betaalmogelijkheden om luxe en comfort binnen ieders bereik te brengen.

Boxspring Electric – Waar comfort en innovatie samenkomen voor de optimale slaapervaring.

Kies uw afmeting

, , , , ,

Kies uw hoofdbord

,

Kies uw kleur

, ,

Kies uw topmatras

, ,